Et såpeeventyr

Å vaske hendene er jo noe vi gjør flere ganger daglig. Tenk deg neste gang du tar en håndvask at du lager litt ekstra mye skum. Lukk øynene og masser hendene godt sammen. Trekk inn den deilige duften av såpen og kjenn den silkemyke følelsen av skummet på hendene dine. Lag deg en liten pause i hverdagen og bare VÆR. NYT. Etterpå, når du har skyllet og tørket hendene, masser hendene igjen og kjenner oljene som langsomt trekker inn i huden og gjør hendene dine myke og glatte.

​OK, hvis du har en Ninks-såpe i hendene kan du gjøre dette. Hvis ikke, vil du nok ikke kunne lage særlig mye skum og hendene vil kanskje kjennes tørre og stive etterpå. Men det kan jeg hjelpe deg med...

ET LITE STYKKE HVERDAGSLUKSUS

Nina

Hei. Det er jeg som er Ninks, Nina Kristiansen heter jeg, og jeg er IT-konsulenten som ble såpekoker. Jeg har et lite såpestudio i Heggedal i Asker og her lages vidunderlige såper og kremer.

Den første såpen jeg lagde ble laget av matfett og lut. Det ble ikke en særlig bra såpe, men jeg merket at såpen var bra for huden min og jeg ble uhelbredelig bitt av såpebasillen. Jeg studerte det jeg kom over om såpelaging og begynte å eksperimentere. Etterhvert kom jeg frem til en såpeformula som gir en helt fantastisk såpe og som er laget med naturlige ingredienser og som er trygg og bra for huden. Råvarene jeg bruker er EU-godkjente og kjøpt fra godkjente leverandører. Du kan derfor være trygg på at såpene er laget av ekte og trygge ingredienser. Fuktighetskremer og andre hudpleieprodukter basert på de samme råvarene er også kommet til i etterkant.

De første såpene ble testet ut på venner og familie. Etterhvert begynte jeg å få fantastiske tilbakemeldinger fra andre som hadde brukt såpene mine. Folk begynte å spørre om å få kjøpe. Både for å bruke selv og for å gi i gave til andre. Og dermed ble Ninks såpestudio etablert. Og jeg får gjøre det jeg elsker mest - å lage vidunderlige produkter til deg og meg.

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått:

"Et vidundermiddel. Jeg kjente forskjell etter to gangers bruk..."

"Huden hennes (jente, 4 år, med atopisk eksem) kjennes så myk og god etter badet."

"Den lukter så godt at jeg må ta meg en ekstra runde på badet bare for å lukte."

Veldig mange av oss vet ikke at hudplagene våre kan skyldes skadelige stoffer i vanlig dusjsåpe, shampoo og lotion. Og mange vet ikke at det finnes alternativer. Naturlig er best og det virker!

I tillegg til at jeg synes det er kjempeartig å få høre om personer som har fått mindre hudproblemer, elsker jeg å lage såper. Å leke med farger og dufter er bare så herlig. Og så er det selvfølgelig herlig å bruke såpene, hver håndvask blir en liten meditasjonsstund og hvert bad blir ekstra langt. Det er denne følelsen av velvære og luksus jeg har lyst til å dele med deg. Gi deg selv et lite stykke hverdagsluksus med god samvittighet. Fordi det er bra for deg.

I tillegg til at produktene finnes i denne nettbutikken, blir Ninks såper og kremer å finne til salgs på en del markeder rundt omkring (følg med på Facebook).

Jeg har et enkelpersonsforetak (House of Nink) og kosmetikkproduksjon er registrert hos Mattilsynet.

Hvis du ikke har prøvd håndlaget såpe før, håper jeg virkelig at du vil prøve nå.
Jeg lover at du ikke kommer til å angre.

Julemarked

Med vennlig hilsen Nina

Bli med i kundeklubben og få


10% RABATT PÅ ALLE KJØP !!